Svängsta Trädgårdsförening

— För dig med trädgårdsintresse i Karlshamns kommun…

Gemensam parkvandring inställs

Men du får möjlighet till att göra din egen parkvandring

Parkvandringen är en av trädgårdsföreningens mest populära evenemangen med allra flest deltagare. Tyvärr är det också anledningen till att kommunen inte bedömer att det kan genomföras på ett smittsäkert sätt med tillräckligt avstånd. 

Parkvandringen inställs därför även i år. 

På den ljusa siden har kommunens parkeringsingenjör Sara-Marie Rännbäck utarbetat en fin beskrivning av årets tema, ”En ny gryning”, och tankarna bakom alla blomrabatterna i Rosengården så våra medlemmar kan göra sin egen parkvandring. 

Blommorna planteras innan midsommar och som finast brukar det vara i augusti. Men med beskrivningen i handen är det möjligt att genomföra parkvandringen flera gånger och se hur rabatterna utvecklas under sommaren.

Beskrivningen kan laddas ner här tillsammans med en lista över blommorna. Skriv ut beskrivningen och använd blomlistan om du blir inspirerad av din parkvandring till att skaffa några av blommorna för dina egna rabatter.