Svängsta Trädgårdsförening

— För dig med trädgårdsintresse i Karlshamns kommun…

Årsprogram 2022

Äntligen är programmet för 2022 klart och på väg med posten. Det kan redan nu ses här på hemsidan

Först ut i vår blir ”Beskärning av unga fruktträd” den 5/3.

Vårens program innehåller bland mycket annat växtloppis, inköpskväll på Ljungsleds Plantskola och Asarums Handelsträdgård, guidad tur i Svenmanska Parken i Bräkne Hoby och ett efterlängtat återbesök på Möllekulla Länsmansgård. Årets program bjuder även på firandet av vårt 75-års jubileum med festmiddag och jubileumsföreläsning med välkända trädgårdsjournalisten och författaren Gunnel Carlson. 

Programmet bjuder på mycket mer än detta så håll utkik i posten och här på hemsidan.

Årets program är lagt efter rådande pandemi och kommer att genomföras i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Flertalet av arrangemang kommer vara utomhus. 

Programmet kan komma att ändras under vårens gång beroende på hur pandemiläget utvecklar sig och det kan bli nödvändigt att begränsa antalet deltagare till evenemang. Även vädret kan ge anledning till ändringar för utomhusevenemang. Ändringar, eventuella  inställda och nya evenemang meddelas via e-post och på vår hemsida, Instagramsida och Facebooksida. 

Vi uppmanar därför alla medlemmar att anmäla eller uppdatera era epost adresser här på hemsidan

De flesta evenemang är kostnadsfria för medlemmar. Inträde för icke-medlemmar är 50 kr om inte annat har angetts. Du kan enkelt bli medlem via vår hemsida innan varje evenemang eller genom att kontakta kassör Kirsten Meyer. 

Anmälan skall ske till alla evenemang för att säkerställa att vi kan ge besked om ändringar med kort varsel. 

Anmälan sker på e-post till info@svangstatradgard.se alternativt till Marita Everling på telefon 070-317 59 00

Välkomna 2022

Styrelsen